Комплектът съдържа ароматизирано бебе с височина 34 см и шишенце с мляко. Като дадете на бебето да „пие” то започва да  рита с крачета и да мърда ръчички, издава звук на сучене, казва "mama" и "dada", плаче и се смее. Заредете с 3 батерии от 1.5 V size AA. За деца над 3 години.

Размер на опаковката 35 x 18 x 17 (ШxДxВ)

Цената за доставка е 4 лв. за цялата страна.

Обикновено отнема до 2 работни дни. Основен доставчик е куриерска фирма Спиди, като друг възможен начин за доставка е до офис на Еконт. При желание за получаване на поръчката в офис на Еконт, отбележете това в полето "Коментар относно поръчката".

Детските дрехи, които може да поръчате от Детски магазин Хлапенце са от различни производители. При някои от тях възрастта за която отговарят и възрастта написана на етикета се различават. Това е така, защото някои модели за умалени, а други уголемени. Тъй като всяко дете е различно, независимо от възрастта, препоръчваме на родителите при избор на размер да вземат предвид описаните мерки. Дължината на блузките е измерена от вратлето, а ширината 1 см под мишниците. Дължината на долнищата е измерени от кръста до долу и от чатала, талията е измерена без разпъване на ластика. Някои модели са предоставени от производителите без етикет. Това е отбелязано в описанието на самия продукт. Приятно пазаруване.

Бебе ритащо с крачета

  • Модел: Бебе ритащо с крачета
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв.
  • 23.00 лв.


Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

Етикети: активни кукли, бебе ритащо с крачета, бебе, кукла

Последно разгледани продукти

Бебе ритащо с крачета

Бебе ритащо с крачета

Комплектът съдържа ароматизирано бебе с височина 34 см и шишенце с мляко. Като д..

23.00 лв. 25.00 лв. без ДДС: 23.00 лв.

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки