• Боди - рокля Усмивчици

Красиво бяло боди - рокля с къдрички на раменете и весели усмивчици. Закопчава се с тик-так копчета на дъното и рамото за по-лесно събличане и обличане. Състав - 100% памук

ПРИ ИЗБОР НА РАЗМЕР МОЛЯ ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ОПИСАНИТЕ ПО-ДОЛУ МЕРКИ:

размер 74 68 62 56
дължина 39 36 35 34
ширина 25 24 23 22
дължина на ръкава (измерена от мишницата) 19 17 16 15

Цената за доставка е 4 лв. за цялата страна.

Обикновено отнема до 2 работни дни. Основен доставчик е куриерска фирма Спиди, като друг възможен начин за доставка е до офис на Еконт. При желание за получаване на поръчката в офис на Еконт, отбележете това в полето "Коментар относно поръчката".

Детските дрехи, които може да поръчате от Детски магазин Хлапенце са от различни производители. При някои от тях възрастта за която отговарят и възрастта написана на етикета се различават. Това е така, защото някои модели за умалени, а други уголемени. Тъй като всяко дете е различно, независимо от възрастта, препоръчваме на родителите при избор на размер да вземат предвид описаните мерки. Дължината на блузките е измерена от вратлето, а ширината 1 см под мишниците. Дължината на долнищата е измерени от кръста до долу и от чатала, талията е измерена без разпъване на ластика. Някои модели са предоставени от производителите без етикет. Това е отбелязано в описанието на самия продукт. Приятно пазаруване.

Боди - рокля Усмивчици

  • Производител: Турция
  • Модел: Боди - рокля Усмивчици
  • Наличност: Изчерпан продукт
  • Цена с ДДС: 15.00 лв.


Изберете:


Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

Етикети: боди - рокля, боди

Последно разгледани продукти

Боди - рокля Усмивчици

Боди - рокля Усмивчици

Красиво бяло боди - рокля с къдрички на раменете и весели усмивчици. Закопчава с..

15.00 лв. без ДДС: 15.00 лв.

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки