Пластмасова играчка. Комплектът съдържа 241 елементи за сглобяване на самолет с размери 20*18*6 см, витлов самолет с размери 26*20*8 см или ховър с размери 12*8.5*6 см (не и трите едновременно) и книжка с инструкции. За деца над 8 години. 

Размер на опаковката 28 x 6 x 26 (ШxДxВ)

Цената за доставка е 4 лв. за цялата страна.

Обикновено отнема до 2 работни дни. Основен доставчик е куриерска фирма Спиди, като друг възможен начин за доставка е до офис на Еконт. При желание за получаване на поръчката в офис на Еконт, отбележете това в полето "Коментар относно поръчката".

Детските дрехи, които може да поръчате от Детски магазин Хлапенце са от различни производители. При някои от тях възрастта за която отговарят и възрастта написана на етикета се различават. Това е така, защото някои модели за умалени, а други уголемени. Тъй като всяко дете е различно, независимо от възрастта, препоръчваме на родителите при избор на размер да вземат предвид описаните мерки. Дължината на блузките е измерена от вратлето, а ширината 1 см под мишниците. Дължината на долнищата е измерени от кръста до долу и от чатала, талията е измерена без разпъване на ластика. Някои модели са предоставени от производителите без етикет. Това е отбелязано в описанието на самия продукт. Приятно пазаруване.

Конструктор самолет 3 в 1

  • Модел: Конструктор самолет 3 в 1
  • Наличност: В наличност
  • Цена с ДДС: 17.00 лв.


Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

Етикети: детски конструктор

Последно разгледани продукти

Конструктор самолет 3 в 1

Конструктор самолет 3 в 1

Пластмасова играчка. Комплектът съдържа 241 елементи за сглобяване на самолет с ..

17.00 лв. без ДДС: 17.00 лв.

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки