Пластмасова играчка.Комплектът съдържа строителна база-куфар с елеватор, хеликоптерна площадка, паркинг, въртящ се на 360° кран, камион с подвижна платформа, фадрома с подвижна загребваща част.Размери на показаната композиция-57*28*34 см.Приблизителни размери на машините-7*3*3 см.Размери на куфара-28*10*28 см.Куфара е снабден с регулируеми по дължина текстилни презрамки, чрез които се превръща в удобна раница.За деца над 3 години.

Размер на опаковката 28 x 10 x 28 (ШxДxВ)

Цената за доставка е 4 лв. за цялата страна.

Обикновено отнема до 2 работни дни. Основен доставчик е куриерска фирма Спиди, като друг възможен начин за доставка е до офис на Еконт. При желание за получаване на поръчката в офис на Еконт, отбележете това в полето "Коментар относно поръчката".

Детските дрехи, които може да поръчате от Детски магазин Хлапенце са от различни производители. При някои от тях възрастта за която отговарят и възрастта написана на етикета се различават. Това е така, защото някои модели за умалени, а други уголемени. Тъй като всяко дете е различно, независимо от възрастта, препоръчваме на родителите при избор на размер да вземат предвид описаните мерки. Дължината на блузките е измерена от вратлето, а ширината 1 см под мишниците. Дължината на долнищата е измерени от кръста до долу и от чатала, талията е измерена без разпъване на ластика. Някои модели са предоставени от производителите без етикет. Това е отбелязано в описанието на самия продукт. Приятно пазаруване.

Строителна база - куфар

  • Модел: Строителна база - куфар
  • Наличност: В наличност
  • Цена с ДДС: 25.00 лв.


Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

Етикети: строителна база

Последно разгледани продукти

Строителна база - куфар

Строителна база - куфар

Пластмасова играчка.Комплектът съдържа строителна база-куфар с елеватор, хеликоп..

25.00 лв. без ДДС: 25.00 лв.

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки