Пластмасова играчка. Комплектът съдържа макети на парчета торта, парчета руло, кексче, бисквитки и други сладкиши, виличка, лъжичка, нож, чашка и чинийки. Функции: светеща музикална свещичка. Слепете парчетата на тортата посредством велкро лепенките. Декорирайте я. "Запалете свещичката". След което можете да "разрежете" тортата с ножчето. Слепете парчетата на рулото, декорирайте и разрежете с ножчето. Размери на тортата-14*14*4 см.Размери на рулото-7*6*6 см.Тортата е заредена с необходимите батерии. Преди употреба издърпайте пластината от отделението с батериите! За деца над 3 години. 

Размер на опаковката 28 x 10 x 20 (ШxДxВ)

Цената за доставка е 4 лв. за цялата страна.

Обикновено отнема до 2 работни дни. Основен доставчик е куриерска фирма Спиди, като друг възможен начин за доставка е до офис на Еконт. При желание за получаване на поръчката в офис на Еконт, отбележете това в полето "Коментар относно поръчката".

Детските дрехи, които може да поръчате от Детски магазин Хлапенце са от различни производители. При някои от тях възрастта за която отговарят и възрастта написана на етикета се различават. Това е така, защото някои модели за умалени, а други уголемени. Тъй като всяко дете е различно, независимо от възрастта, препоръчваме на родителите при избор на размер да вземат предвид описаните мерки. Дължината на блузките е измерена от вратлето, а ширината 1 см под мишниците. Дължината на долнищата е измерени от кръста до долу и от чатала, талията е измерена без разпъване на ластика. Някои модели са предоставени от производителите без етикет. Това е отбелязано в описанието на самия продукт. Приятно пазаруване.

Торта за рязане със звук и светлина

  • Модел: Торта за рязане със звук и светлина
  • Наличност: В наличност
  • Цена с ДДС: 21.00 лв.


Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

Етикети: детски продукти за рязане

Последно разгледани продукти

Торта за рязане със звук и светлина

Торта за рязане със звук и светлина

Пластмасова играчка. Комплектът съдържа макети на парчета торта, парчета руло, к..

21.00 лв. без ДДС: 21.00 лв.

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки