Пластмасова играчка.Комплектът съдържа робот трансформиращ се в кола и обратно, малка кола-трансформер и камионче.Размери на робота-18*8*23 см.Размери на колата-21*9*6 см.Размери на малката кола-7.5*3.5*2 см.Размери на на малкия робот-5*3*8 см.Размери на камиончето-8*3.5*4 см.За деца над 6 години.

Размер на опаковката 32 x 8 x 48 (ШxДxВ)

Цената за доставка е 4 лв. за цялата страна.

Обикновено отнема до 2 работни дни. Основен доставчик е куриерска фирма Спиди, като друг възможен начин за доставка е до офис на Еконт. При желание за получаване на поръчката в офис на Еконт, отбележете това в полето "Коментар относно поръчката".

Детските дрехи, които може да поръчате от Детски магазин Хлапенце са от различни производители. При някои от тях възрастта за която отговарят и възрастта написана на етикета се различават. Това е така, защото някои модели за умалени, а други уголемени. Тъй като всяко дете е различно, независимо от възрастта, препоръчваме на родителите при избор на размер да вземат предвид описаните мерки. Дължината на блузките е измерена от вратлето, а ширината 1 см под мишниците. Дължината на долнищата е измерени от кръста до долу и от чатала, талията е измерена без разпъване на ластика. Някои модели са предоставени от производителите без етикет. Това е отбелязано в описанието на самия продукт. Приятно пазаруване.

Трансформер робот-кола Маккуин

  • Модел: Cars
  • Наличност: Изчерпан продукт
  • Цена с ДДС: 21.00 лв.


Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

Етикети: Трансформер

Последно разгледани продукти

Трансформер робот-кола Маккуин

Трансформер робот-кола Маккуин

Пластмасова играчка.Комплектът съдържа робот трансформиращ се в кола и обратно, ..

21.00 лв. без ДДС: 21.00 лв.

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки