Условия за ползване

Условия за ползване

 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА www.hlapence.com

 

   1. www.hlapence.com  си запазва правото да променя цени, начини на плащане и доставка. Също и дизайна на сайта без предварително известяване.
   2. www.hlapence.com  има право да ограничи достъпа до всички или част от услугите или стоките по свое усмотрение, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители.
   3. За предоставянето на своите услуги www.hlapence.com има правото да събира, обработва, използва и съхранява данните, въведени лично от потребителя при неговата регистрация.
   4. www.hlapence.com няма право да предоставя на трети лица информацията, идентифицираща потребителите, освен в случаите , когато това се изисква от оправомощени органи и е в съответствие с Българското законодателство.

 


ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ
   1. Потребителите имат право по силата на личната си воля да въвеждат необходимата за работа със сайта информация като: трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка и e-mail, като с това дават съгласието си персоналът на www.hlapence.com да борави с нея при изпълнение на служебните си задължения.
   2. Потребителите имат право да поискат изтриване на личните си данни , но това ще означава закриване на техния профил и отказване на вход в нашата система. За целта следва да докажат, че те са регистрираното лице, като изпратят цялата информация, въведена при регистрирането.
   3. Потребителите нямат право да претрупват сайта с фиктивни заявки или друга информация.
   4. Потребителите носят пълна отговорност за запазване тайната на своите данни за вход и парола в нашата система, както и за всички действия, свързани с използването им.

 

  5.Потребителите се задължават да осигурят достъп и възможност за получаване на стоката в уговореното време.

 

 6.Потребителите са длъжни да проверяват обстойно получената пратка и да установят съответствието й с това, което са заявили.

 

РЕКЛАМАЦИЯ:

 

 1. Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването й в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната  и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

 

2. Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът е длъжен до края на деня, в който я получи, да уведоми доставчика в писмен вид на sales@hlapence.com или по телефона на 0893 476 613. В такъв случай стоката се подменя, като куриерските разходите по подмяната са за сметка на доставчика!

 

След изтичане на гореупоменатия срок от получаването на стоката, рекламации за несъответствие не се приемат !!!

 

Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването й при условие, че:

 

-Не е използвана.

 

-Търговският й вид не е нарушен и е в оригиналната си опаковка.

 

-Пратката е опакована в плик или хартия.

 

-Към пратката е приложен касовият бон от покупката.

 

-Куриерската такса е предварително платена от клиента.

 

-Пратки с наложен платеж не се приемат.Сумата за върнатата стока се възстановява на клиента по банков път в срок до 10 работни дни.

 

 

 

Адрес за връщане:

гр.София, ул. ”Казбек“№62, офис на Спиди, за Джони ТС ЕООД

Телефон : 0893 476 613

 

ПРЕПОРЪЧВА СЕ НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ ДА ДАВАТ УКАЗАНИЯ НА СВОИТЕ ДЕЦА ЗА БЕЗОПАСНОТО И ОТГОВОРНО ПРЕДОСТАВЯНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНАТА ИМ ИНФОРМАЦИЯ!

 

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки