Детски LCD часовник с фигурка на Елза или Ана от Замръзналото кралство. Комплектът включка часовник и 4 фигурки. Дължина на часовника - 20 см, диаметър на фигурката - 3 см.

Размер на опаковката - 12 х 27

Цената за доставка е 4 лв. за цялата страна.

Обикновено отнема до 2 работни дни. Основен доставчик е куриерска фирма Спиди, като друг възможен начин за доставка е до офис на Еконт. При желание за получаване на поръчката в офис на Еконт, отбележете това в полето "Коментар относно поръчката".

Детските дрехи, които може да поръчате от Детски магазин Хлапенце са от различни производители. При някои от тях възрастта за която отговарят и възрастта написана на етикета се различават. Това е така, защото някои модели за умалени, а други уголемени. Тъй като всяко дете е различно, независимо от възрастта, препоръчваме на родителите при избор на размер да вземат предвид описаните мерки. Дължината на блузките е измерена от вратлето, а ширината 1 см под мишниците. Дължината на долнищата е измерени от кръста до долу и от чатала, талията е измерена без разпъване на ластика. Някои модели са предоставени от производителите без етикет. Това е отбелязано в описанието на самия продукт. Приятно пазаруване.

Детски LCD часовник с фигурка от Замръзналото кралство

  • Модел: Детски LCD часовник
  • Наличност: В наличност
  • Цена с ДДС: 12.00 лв.


Безплатна доставка при покупка над 50 лв.

Етикети: часовник Замръзналото кралство, играчки Замръзналото кралство

Последно разгледани продукти

Детски LCD часовник с фигурка от Замръзналото кралство

Детски LCD часовник с фигурка от Замръзналото кралство

Детски LCD часовник с фигурка на Елза или Ана от Замръзналото кралство. Комплект..

12.00 лв. без ДДС: 12.00 лв.

Детски магазин Хлапенце

Детски дрехи и играчки